Кількість загиблих внаслідок ракетних атак по Запоріжжю 6 жовтня знову зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів російських окупантів по Запоріжжю 6 жовтня кількість загиблих зросла до 14.
Обстріл ЗапоріжжяФото – ДСНС

Внаслідок ракетних обстрілів Запоріжжя, які сталися 6 жовтня, загинуло 14 людей. Напередодні зранку повідомлялося про 12 жертв.

Про це розповів секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у Telegram.

«Невтішні звістки продовжують надходити до нас з розбору завалів на будинках, які постраждали від учорашньої атаки. На цей час кількість загиблих збільшилася вже до 14», – написав він.

Окупанти вдарили ракетами по центру ХарковаУ ніч на 8 жовтня російські окупанти атакували центральну частину Харкова. Внаслідок цього почалися пожежі.

Відомо, що у житлові будинки тоді влучили ворожі ракети С-300. Куртєв висловив співчуття рідним та близьким загиблих людей.

Крім того, він розповів, що після однієї з наступних атак російських окупантів місцева влада попросила людей допомогти з ліквідацією наслідків ворожих обстрілів.

«Відгукнулося стільки містян, що навіть роботи на всіх не вистачило», – підсумував він.

Нагадаємо, вранці 6 жовтня росіяни завдали удару по Запоріжжю 7 ракетами. Під ворожим вогнем опинилися багатоповерхові будинки, зруйновано цілі під'їзди. Повторного удару того ж дня було завдано по об'єктах інфраструктури.

Також окупанти 7 жовтня вкотре атакували Запоріжжя, цього разу було використано дрони-камікадзе. Потім уранці по місту було завдано ракетного удару.

Відомо, що ракета впала у двір багатоповерхового житлового будинку. Будинок пошкоджено, відомо про одного потерпілого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: