Резніков звернувся до російської армії: «Вас обдурили і зрадили, але ви ще можете врятувати росію»

Читать на русском
Глава Міноборони Резніков записав звернення до російської армії – він закликав військових врятувати свою країну, доки не пізно.

Міністр оборони України Олексія Резніков записав відеозвернення до російської армії. Він закликав військових не гаяти час і врятувати свою країну від трагедії, а армію – від приниження.

«Вас обдурили та зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку. А відправили в пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі. Тепер вас не слухають. Тому що послухати вас зараз означає визнати помилки. А у Москві не люблять правду. Їм простіше розповісти, як ви героїчно загинули у битві з вигаданими полчищами НАТО», – сказав Резніков.

Він підкреслив, що український президент під час війни перебуває разом зі своєю армією, відвідує лінію фронту, а путін – ховається у бункері, бо боїться прозріння, зневаги та справедливого гніву своєї армії.

За словами Резнікова, в Україні загинуть ще тисячі російських чоловіків – їх зганьблять, а тих, хто вижив – зроблять винними.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«У московських чиновників та політиків, які відправили вас на війну, гроші та майно знаходяться у країнах НАТО. Які дають нам зброю. Їхні сім'ї в країнах НАТО. Зовсім недавно вони чудово себе почували у Лондоні та Вашингтоні. Їм триста років не потрібен Лиман, Попасна чи Каховка. Вони навіть не знають де це. Вони розуміють, що потрапили до пастки з війною. І зроблять усе, щоби списати на вас свої прорахунки. Свою крадіжку. Перекласти на вас відповідальність», – заявив міністр.

«Я не даватиму вам порад. Просто знайте. Українцям не потрібна російська земля – нам достатньо власної. І ми повернемо її усю. Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно. І ми доб’ємося трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати росію від трагедії, а російську армію – від приниження. Але час минає. Не проґавте його», – додав Резніков.

Звернення Міністра оборони України Олексія РезніковаВійськове телебачення України

Нагадаємо, після оголошення мобілізації в рф Володимир Зеленський звернувся до росіян і закликав їх уникати мобілізації або здаватися в полон.

Крім того, президент закликав корінні народи росії протистояти мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: