Операція затягнулась: українські прикордонники звернулися до росіян

Читать на русском
Українські прикордонники звернулися до громадян рф і закликали їх усіляко уникати мобілізації, аби не потрапити на війну.

Українські прикордонники звернулися до громадян рф і закликали їх усіляко уникати мобілізації, аби не потрапити на війну.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба в Telegram.

«Громадяни росії, ваша «спеціальна військова операція» на три дні затягнулася. І ваш бункерний лідер оголосив утилізацію, вибачте, мобілізацію. Але за сім місяців війни ви мали зрозуміти, що ми не віддамо вам ні метра нашої землі», - зазначили прикордонники.

Українські бійці наголосили, що мобілізовані росіяни не змінять ситуацію на фронті, а ЗСУ триматимуть оборону.

Прикордонники закликали росіян уникати мобілізації, а якщо не вийде - то здаватися в полон за першої нагоди, щоб не загинути на фронті.

«Пам'ятайте, як у день перемоги ви виходили з гаслом «Можемо повторити». Що ж, тепер у вас є така можливість, але у нас для вас погана новина – з великою ймовірністю ви повернетеся додому в чорному пакеті, але є й хороша – ваша дружина, мати чи батько отримають білу Ладу. Є й інший варіант – уникайте мобілізації, здавайтесь у полон, вибір за вами», – додали захисники.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, в Криму військові частини переведені в повну бойову готовність.

Зазначимо, у РНБО повідомили, що найближчим часом можлива спроба ескалації з боку росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: