Шевченко відреагував на підозру НАБУ

Читать на русском
Колишній очільник НБУ Кирило Шевченко відреагував на підозру НАБУ і заявив, що майже два роки зазнавав політичного тиску, який посилився напередодні рішення подати у відставку.

Колишній очільник НБУ Кирило Шевченко відреагував на підозру НАБУ і заявив, що майже два роки зазнавав політичного тиску, який посилився напередодні його рішення піти у відставку.

Про це він написав у Facebook у четвер, 6 жовтня.

Також він запевнив, що оголошення про підозру детективами НАБУ стало для нього несподіванкою.

«Офіційно заявляю: озвучені правоохоронцями «виявлені факти» є результатом передчасних висновків, зроблених на основі поспішних та недоведених суджень», - йдеться у повідомленні.

Діяльність Укргазбанку: які фінансові результати показували керівникиЯкі фінансові результати показували керівники Укргазбанку, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Нагадаємо, Верховна рада 6 жовтня підтримала звільнення Кирила Шевченка з посади голови Національного банку України.

4 жовтня Кирило Шевченко повідомив, що залишає посаду голови НБУ через «проблеми зі здоров'ям, які він не може далі ігнорувати».

6 жовтня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили Шевченку про підозру в організації розкрадання понад 206 млн. гривень Укргазбанку, коли він був там спочатку заступником голови правління, а потім й головою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: