У Генштабі попередили про ймовірність масових обстрілів на день народження путіна

Читать на русском
В день народження лідера країни-агресора володимира Путіна в п'ятницю, 7 жовтня, ворог може масово обстрілювати Україну.

В день народження лідера країни-агресора володимира Путіна в п'ятницю, 7 жовтня, ворог може масово обстрілювати Україну.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

Він попередив, що росіяни мають прив'язку до дат, тому можуть обстрілювати Україну як символічний «подарунок» очільникові кремля.

«Зважаючи на прихильність нашого супротивника до сакральних дат, а ми пам'ятаємо, що на День Незалежності супротивник здійснював масовані удари, аби посіяти паніку. Не виключається, що противник таке саме робитиме й на день народження свого вождя», - зазначив Громов.

Путін почав проводити приховану мобілізацію ще в травні – розвідкаУ росії почали проводити приховану мобілізацію ще в травні цього року після перших значних невдач своєї армії.

У Генштабі не виключають, що можливо обстрілами керуватиме сам російський диктатор, або це буде самостійне рішення військових керівників.

«Якщо це буде рішення військових керівників, то хотілося б, щоб вони накосячили, і були кадрові рішення. А для наших військових це буде звичайний день. Єдине, мабуть, вони намагатимуться надати супротивникові якнайбільше можливостей побувати на концерті Кобзона», - наголосив він.

Російський диктатор володимир путін народився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді. Тобто завтра йому виповниться 70 років.

Раніше путін доручив передати ЗАЕС під управління росії.

Також нагадаємо, сьогодні росіяни двічі завдали ракетних ударів по Запоріжжю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: