Путін почав проводити приховану мобілізацію ще в травні – розвідка

Читать на русском
У росії почали проводити приховану мобілізацію ще в травні цього року після перших значних невдач своєї армії.

У росії почали проводити приховану мобілізацію ще в травні цього року після перших значних невдач своєї армії.

Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скибицький в ефірі «Орестократії».

«Ще у травні з'явилися перші ознаки, що росія не справляється з тими завданнями, які перед собою поставила. Швидке захоплення Києва та повна окупація України не вдалися. Тоді ж почали з'являтися перші так звані добровольці, відбулося залучення «бойового армійського резерву країни», почали активно рекрутувати людей російські приватні військові компанії, з'явилися так звані патріотичні батальйони, набір до яких мали робити всі федеральні утворення в рф. Було багато прикладів того, що таємно проводиться мобілізація, але про це ніхто не говорив», – зазначив представник військової розвідки України.

Останній аргумент: чи зважиться росія на застосування ядерної зброїЧи зможе росія використати ядерну зброю в Україні, чим вона може вдарити та що думають експерти – в матеріалі Слово і діло

У росії 21 вересня оголосили мобілізацію. У багатьох містах спалахнули акції протесту, а росіяни масово кинулися виїжджати з країни найчастіше до Грузії та Казахстану.

Раніше в Генштабі повідомили, що окупанти перегруповуються на окремих напрямках, у рф проблеми із забезпеченням мобілізованих.

Нагадаємо, у РНБО розповіли, як мобілізація дестабілізує ситуацію в рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: