У Кремінній окупанти відключили мобільний зв'язок

Читать на русском
У Кремінній Луганській області російські військові відключили зв'язок та виписали з лікарні всіх цивільних пацієнтів.

У Кремінній Луганській області російські військові відключили зв'язок та виписали з лікарні всіх цивільних пацієнтів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у середу, 5 жовтня, у Telegram.

На Луганщині окупанти шукають на вулицях чоловіків за допомогою дронівНа Луганщині російські окупанти за допомогою дронів шукають чоловіків призовного віку, щоб кинути їх на війну.

«У Кремінній зник мобільний зв'язок. Чому – мабуть зрозуміло: окупанти побоюються співпраці мешканців із ЗСУ та поширення панічних настроїв у Луганській області», – написав він.

Глава ОВА також зазначив, що «всі бачили, як із місцевих медичних закладів вивозили цивільних пацієнтів, навіть тяжких».

«Бо лікарням дозволили приймати виключно поранених військових. З наближенням ЗСУ їхня кількість збільшується», – зазначив Гайдай.

Нагадаємо, напередодні Гайдай повідомляв, що російські окупанти розпочали підготовку до оборони захопленої Кремінної у Луганській області. Там спостерігається велика кількість ворожих солдатів та масове мінування території навколо міста.

Кремінна є стратегічно важливим містом, оскільки звідти українські військові можуть наступати і у бік Старобільська, й у бік Рубіжного та Сєвєродонецька на окупованій Луганщині.

Перед цим окупанти знищили 150-метрову українську телевежу у Комішувасі Луганської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: