Росіяни готуються до контрнаступу ЗСУ мінуванням Кремінної – ОВА

Читать на русском
Кремінна є стратегічно важливим містом, оскільки звідти українські військові можуть наступати і в бік Старобільська, і в бік Рубіжного та Сєвєродонецька
фото: ТСН

Російські окупанти розпочали підготовку до оборони захопленої Кремінної на Луганщині. Там спостерігається велика кількість ворожих солдатів та масові мінування території навколо міста.

Про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляє в ефірі єдиного телемарафону.

Згідно зі словами керівника області, Кремінна є стратегічно важливим містом, оскільки звідти українські військові можуть наступати і в бік Старобільська, і в бік Рубіжного та Сєвєродонецька на окупованій Луганщині.

Після звільнення Лиману очікуємо на початок деокупації Луганщини – ГадайЗвільнення від оточених у місті Лиман російських загарбників стане початком деокупації Луганщини.

«У нас є інформація про те, що досить багато там окупантів і вони все мінують. Вони розкидують міни-пелюстки, мінують дороги, мінують будинки. Ну, тобто готуються до оборони або до того, щоб уповільнити просування Збройних сил України», - розповів Гайдай.

Варто зазначити, що ЗСУ поступово беруть під вогневий контроль важливу трасу на Луганщині.

Нагадаємо, представник ОПУ Олексій Арестович спрогнозував терміни деокупації Сєвєродонецька та Лисичанська.

Раніше ми повідомляли, що на Луганщині окупанти шукають на вулицях чоловіків за допомогою дронів.

Також стало відомо, що російські військові, які вціліли під час визволення Лимана Донецької області, втекли до тимчасово окупованого міста Щастя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: