На півдні ЗСУ ліквідували ворожий Ка-52, 40 окупантів та 2 танки

Читать на русском
2 жовтня на південному напрямку ЗСУ продовжили нищити окупантів. Зокрема, ліквідовано 40 росіян, Ка-52 та техніку ворога.
Ілюстративне фотоФото – facebook.com/okPivden

У неділю, 2 жовтня, українські військові на півдні утримують закріплені території та просуваються. Авіацією завдали 7 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 340 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Сили протиповітряної оборони збили ворожий ударний гелікоптер Ка-52 у Бериславському районі Херсонської області.

Зеленський: «Коли повертається український прапор – про російський фарс ніхто не згадує»Володимир Зеленський розповів, що двічі на день отримує звіти від військових, а наразі здебільшого дізнається про успіхи на фронті. Крім того, він провів переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Крім того, українські захисники протягом бойового дня ліквідували 40 російських загарбників. Також було знищено 2 танки та 7 одиниць іншої авто-бронетехніки противника.

«Ворог продовжує погрози і шантаж техногенними катастрофами шляхом нанесення ракетних ударів, імовірність застосування дронів-камікадзе також на досить високому рівні», – попередили у командуванні.

Нагадаємо, у неділю, 2 жовтня, українські військові відбили атаки росіян в районах населених пунктів Зайцеве, Бахмутське, Бахмут, Одрадівка, Первомайське, Спірне та Виїмка. При цьому, ЗСУ знищили 7 танків і до 10 одиниць автомобільної техніки в районі Чернігівки Запорізької області.

Крім того, станом на 2 жовтня ЗСУ вже ліквідували понад 60 тисяч російських окупантів. Також напередодні знищили вертоліт і 6 безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: