Ракетний удар по гумколоні у Запоріжжі: кількість загиблих знову зросла

Читать на русском
У результаті російського ракетного удару по гуманітарній автоколоні у Запоріжжі в п'ятницю, 30 вересня,  загинула 31 людина.
t.me/UA_National_Police

Кількість загиблих через ракетний удар окупантів по цивільній колоні під Запоріжжям зросла до 31. Ще 87 людей отримали поранення.

Про це голова Запорізької області Олександр Старух повідомляє в ефірі єдиного телемарафону.

«На жаль, збільшилася кількість загиблих, ще одна жінка померла, вона була важко поранена», - розповів керівник області.

Згідно з його словами, наразі кількість жертв досягла 31. Серед них 30 цивільних і один працівник поліції.

Нагадаємо, російські війська у п’ятницю, 30 вересня, завдали ракетного удару по околиці Запоріжжя. Після оголошення повітряної тривоги у місті було чути близько 12-13 вибухів.

Пізніше стало відомо, що ракетна атака з боку росії сталася приблизно о 7:30. Було обстріляно цивільну гуманітарну автоколону з мирними жителями на виїзді із Запоріжжя в районі авторинку. Люди стояли в черзі на виїзд на тимчасово окуповану територію, щоби забрати своїх родичів або відвезти допомогу.

Також нагадаємо, що вранці в неділю, 2 жовтня, російські окупанти атакували місто Запоріжжя та його околиці. Вибухи пролунали під час повітряної тривоги.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: