Антикорупційний суд призначив засідання у справі нардепа Кузьміних

Читать на русском
Антикорупційний суд автоматизованим розподілом визначив колегію суддів у справі чинного члена парламента. Судді призначили дату першого засідання.
Сергій Кузьміних

Вищий антикорупційний суд призначив на 11 жовтня підготовче засідання з розгляду обвинувального акту стосовно народного депутата Сергія Кузьміних, якому інкримінують зловживання впливом.

Про це свідчать дані сайту Судової влади України.

Зазначається, що засідання відбудеться о 08:30 11 жовтня. Автоматизованим розподілом було визначено для розгляду колегію у складі: головуючої судді Ольги Саландяк, суддів Катерини Широкої та Оксани Олійник.

Раніше Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура намагалися вручити особисто обвинувальний акт нардепу Кузьміних. Проте той відмовився і викинув документи з вікна автомобілю. Попри це, обвинувальний акт було скеровано до суду.

Як відомо, ВАКС відпустив під 49600 грн застави з обов'язками: повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили на одержанні неправомірної вигоди нардепа від СН Кузьміних. За даними слідства, він отримав 558 тисяч гривень за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: