Влада Ізюма розповіла, коли у місті з’являться світло та вода

Читать на русском
Заступник мера Ізюма заявив, що світло у місті з’явиться щонайменше через тиждень. Пізніше відновлять водопостачання.
Ілюстративне фотоФото – Армія Inform

У звільненому від російських окупантів Ізюмі Харківської області вже найближчим часом з’явиться електропостачання, пізніше – вода.

Про це розповів заступник міського голови Володимир Мацокін у Facebook.

За його словами, світло містянам доведеться чекати щонайменше тиждень. Також є оптимістичні прогнозу щодо газопостачання у приватних секторах. Крім того, в Ізюмі мобільно працює «Нова пошта».

В Ізюмі знайшли ще два масові поховання – ЗеленськийПрезидент України Володимир Зеленський розповів, що в деокупованому Ізюмі Харківської області виявили ще два масові поховання людей.

«Буде електрика - буде вода, запрацюють банки, банкомати», – додав посадовець.

Крім того, у місті чекають на мобільні бригади Укрпошти, які видаватимуть пенсії. За призначенням лікаря у центральній лікарні міста можна отримати безкоштовні ліки.

Мацокін також додав, що до роботи в Ізюмі вже готові 2 аптеки.

Нагадаємо, що російські окупанти зруйнували Ізюм та навколишні села. Українські військові показали, як виглядає місто після деокупації.

Ситуація з інфраструктурою звільненого міста близька до апокаліптичної. Житловий фонд зруйновано майже весь, немає електрики, зруйновано газопровід, газонапірні станції. За таких умов люди не зможуть перенести зиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: