У РНБО розповіли, чому путіну довелося піти на поступки щодо мобілізації

Читать на русском
Лідеру країни-агресору володимиру путіну довелося піти на поступки та оголосити лише часткову мобілізацію через суперечки в його оточенні.

Лідеру країни-агресору володимиру путіну довелося піти на поступки та оголосити лише часткову мобілізацію через суперечки в його оточенні.

На цьому наголосив секретар РНБО секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

«Він це мав зробити вчора ввечері, але, як ми розуміємо, усередині наближеної до путіна групи є певні суперечки, бо вчора мала бути мобілізація, а сьогодні вже часткова мобілізація. Ми розуміємо, що там відбувається», – розповів він.

Путін як помічник Залужного. Колонка Леоніда ШвецяОголосивши мобілізацію, керівництво росії фактично визнало на весь світ і перед власним народом, що українська авантюра зазнає краху. Докладніше – в авторській колонці Леоніда Швеця.

За словами Данілова, зараз путіним керує лише страх перед поразкою.

«Ви бачите страх ворога, як стара, хвора та нервова людина читає текст із суфлера, який їй написали. Для нас це не несподіванка. З огляду на те, що вони закінчуються, вони набирають нових», - додав він.

Нагадаємо, у росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну в Україну хочуть призвати 300 тисяч резервістів.

У кремлі виправдали початок мобілізації тим, що росія під час вторгнення в Україну «зіштовхується з військовим потенціалом НАТО та низки інших недружніх країн».

Зазначимо, у кількох російських містах уже відбулися акції протесту проти мобілізації, яку 21 вересня оголосив путін. Щоправда, численними акції не можна назвати.

Під час виступу на Генасамблеї ООН президент США Джо Байден відреагував на ядерний шантаж путіна та мобілізацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: