ЗСУ на півдні знищили 41 окупанта та вразили командні пункти ворога у Херсоні

Читать на русском
21 вересня українські військові на півдні знищили 41 росіянина, їхню техніку та вразили командні пункти ворога у Херсоні.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські військові продовжують вбивати російських окупантів на півдні. Крім того, захисники вразили командні пункти ворога та пункти управління.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що авіація ЗСУ 21 раз вдарила по ворогу, а морські пехотинці ліквідували російський гелікоптер Мі-24 в районі Костромки. Також підрозділи українських військових виявили і знищили 2 ворожі шпигуни типу «Орлан-10».

ЗСУ влучили у ворожу колону техніки біля переправи в Новій Каховці: знищено понад 200 росіянЗа добу українські ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 210 вогневих завдань по окупантах.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали майже 280 вогневих завдань. Зокрема, вдалося вразити 2 командні пункти у Херсоні, 2 пункти управління у Нововоскресенському й Дудчанах, 2 склади боєприпасів в П’ятихатках та Херсоні, 3 райони скупчення озброєння, техніки і живої сили ворога в Дудчанах і Новій Каховці, а також російську радіолокаційну станцію «Зоопарк» у Крутому Яру.

Крім того, українські воїни ліквідували 41 окупанта, 4 танки, 12 одиниць авто-бронетехніки та зенітно-ракетний комплекс «Бук-М2/3».

Нагадаємо, що на південному напрямку ЗСУ вдалося знищити 16 російських військових, два безпілотники та чотири одиниці бронетехніки ворога.

Загальні бойові втрати росії з 24 лютого по 21 вересня орієнтовно склали близько 55 110 осіб. Також ЗСУ ліквідували сотні одиниць ворожої техніки окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: