Росіяни облаштували тренувальний табір для «зеків» у Торезі – ГУР

Читать на русском
У тимчасово окупованому Торезі Донецької області окупанти організували тренувальний табір для колишніх в'язнів.
gur.gov.ua

У тимчасово окупованому Торезі на Донеччині окупанти організували тренувальний табір для «зеків», а на Єнакіївському металургійному заводі не залишилося працівників – усіх забрали на війну проти України.

Про це повідомляє ГУР Міноборони у середу, 21 вересня.

У росії почалася мобілізація: як соцмережі реагують на рішення путінаРеакцію соцмереж на оголошення путіним мобілізації в росії – дивіться в добірці Слово і діло.

Так, на полігоні поблизу тимчасово окупованого Тореза окупанти облаштували тренувальний табір для засуджених із рф. Наразі йде доставка до табору «особового складу».

«Почато набір до складу окупаційних військ ув'язнених, які утримуються в закладах позбавлення волі на території ДНР. «Новобранці» мають поповнити склад так званого батальйону «Сомалі», 100-ї окремої мотострілецької бригади та 9-го окремого мотострілецького полку з росії», - йдеться у повідомленні.

Потенційних «контрактників» відбирають за фізичними критеріями та досвідом бойових дій. Кримінальна стаття та термін ув'язнення не впливають на відбір. Водночас відзначається невелика кількість охочих підписати контракт.

Також влада «ДНР» скасувала дію раніше виданих документів про відстрочку/звільнення від мобілізації. Тому планується мобілізувати від 200 до 500 працівників Єнакіївського металургійного заводу. Через нестачу персоналу виробництво на заводі «тимчасово припиняється».

Нагадаємо, 21 вересня президент рф володиимр путін оголосив мобілізацію в росії.

За словами міністра оборони Сергія Шойгу, призвати планують 300 тисяч резервістів.

На мобілізацію в рф вже відреагували в Офісі президента України та в РНБО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: