У Запорізькій області теж відклали проведення «референдуму»

Читать на русском
Колаборант Балицький заявив, що псевдореферендум у Запорізькій області поки що не проводитимуть.

Так званий референдум про приєднання Запорізької області до росії відбудеться, коли область буде «готова з точки зору безпеки для мешканців».

Таку заяву зробив колаборант, голова окупаційної адміністрації Євген Балицький.

«Референдум відбудеться, як тільки ми будемо остаточно готові щодо безпеки для мешканців Запорізької області. Остаточно впевнені в тому, що будь-який охочий зможе комфортно та безпечно взяти участь у голосуванні. Усі технічні моменти вже вирішено: дільниці обладнано, комісії сформовано. Немає сумнівів у тому, що процедура пройде чесно, відкрито та об'єктивно», – написав він у своєму ТГ-каналі.

При цьому Балицький навів дані «соціологічного опитування» про те, що нібито 86% мешканців області підтримують приєднання до росії. Хто і коли проводив «опитування» – незрозуміло.

Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованій Херсонській області теж вирішили «взяти паузу» із псевдореферендумом. Як повідомляє розвідка, провести його не дають дії Збройних сил України та опір місцевого населення.

У кремлі поки що не знають, що робити з «референдумами». ЗМІ писали, що їх можуть перенести на зиму через ситуацію на фронті.

Крім того, є варіант провести «референдуми» одночасно на Донбасі та у Запорізькій та Херсонській областях, а також по черзі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: