Біля окупованого Мелітополя пролунали ще 5 вибухів на базі росіян

Читать на русском
Вибухи сталися в селі Богатир в районі Молочного лиману, куди окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу.
Ілюстративне фотоУкрінформ

В Мелітопольському районі в селищі Богатир, де російські загарбники на свої базі розмістили особовий склад та техніку, близько 16:00 пролунало 5 вибухів.

Про це мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров повідомив у Telegram.

«Щойно: 5 вибухів в селі Богатир в районі Молочного лиману, куди окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу», - повідомив він.

При цьому, Федоров нагадав, що вночі 17 вересня лунали вибухи у селі Радивонівка.

Смерть колаборантів у Херсоні, Луганську та Бердянську: хто за цим стоїть та чи є тут слід УкраїниЧи стоїть за масовим винищенням колаборантів 16 вересня Україна, або це результат їхніх внутрішніх чвар – у матеріалі Слово і діло

Водночас, мер окупованого райцентру додав, що збирає інформацію про втрати ворога.

«Вже вдруге за день в південно-західному напрямку військових баз рашистів. Тож збираємо інформацію про втрати ворога», - написав він.

Окрім цього, місцеві ЗМІ повідомили, що 17 вересня в Мелітополі Запорізької області підірвали залізничне полотно, яким окупанти везуть зброю і пальне для військової техніки з Криму.

Раніше ми повідомляли, що у суботу вранці під Мелітополем Запорізької області спалахнула військова база російських окупантів.

Нагадаємо, у Мелітополі вже не раз лунали вибухи біля бази окупантів. Раніше було знищено штаб «Єдиної росії» та вбито трьох колаборантів.

У п'ятницю сталися вибухи у тимчасово окупованому Херсоні та Луганську. У Луганську, за даними російських ЗМІ, помер так званий генпрокурор «ЛНР».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: