ЗСУ відбили нові атаки ворога: ситуація на фронті від Генштабу

Читать на русском
ЗСУ завдали втрат російським окупантам у районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Авдіївка, Миколаївка Друга та Новомихайлівка.

Українські захисники завдали втрат російським окупантам у районах п'яти населених пунктів - Бахмут, Зайцеве, Авдіївка, Миколаївка Друга та Новомихайлівка.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook у суботу, 17 вересня.

Росія повторила в Ізюмі те, що зробила у Бучі – ЗеленськийВолодимир Зеленський заявив, що російські окупанти повторили в Ізюмі звірства, які чинили у Бучі. За його словами, до звільненого міста журналістам нададуть повний доступ.

Харківський напрямок: противник здійснив обстріли, у тому числі і з території рф, - у районах населених пунктів Кудіївка, Гоптівка, Стрелеча, Ольховатка, Аніскіно, Синек, Кам'янка, Прістін та Дворична.

Слов'янський напрямок: обстріли в районі населених пунктів Гороховатка та Бахтін.

Краматорський напрямок: росія вела обстріли таких населених пунктів: Крива Лука, Пискунівка, Райгородок, Старий Караван, Миколаївка, Дроновка, Роздільний, Сіверськ, Верхньокам'янське, Святогірськ, Соснове, Олександрівка та Яремівка.

Бахмутський напрямок: противник обстріляв наступні наслені пункти: Білогорівка, Роздолівка, Виїмка, Відрадівка, Соледар, Миколаївка Друга, Бахмут, Бахмутське, Яківство, Весела Долина, Веселе та Майорськ.

Авдіївський, Новопавлівський та Запорізький напрямки: ворог активних дій не робив. Від вогню артилерії противника постраждали Авдіївка, Веселе, Опитуване, Нетайлове, Зелене Поле, Полтавка та Новопілля.

Південнобузький напрямок: окупанти атакували понад 26 населених пунктів.

Волинський, Поліський та Сіверський напрямки: обстановка без істотних змін.

Підрозділи Сил оборони за добу відбили атаки противника, завдавши йому втрат, у районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Авдіївка, Миколаївка Друга та Новомихайлівка.

Підтверджено ураження 9 районів зосередження живої сили та військової техніки противника, 3 опорних пунктів, тилового пункту управління та 2 позицій зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи протиповітряної оборони з різних напрямків знищили один літак Су-24, три крилаті ракети та один БПЛА ворога.

Ракетні війська та артилерія завдали вогневого ураження по резервами окупантів у районах зосередження та на станції розвантаження. Втрати рф уточнюються.

Нагадаємо, ЗСУ вразили пункт управління окупантів у Херсоні та відобразили ворожі штурми.

Напередодні повідомлялося, що Куп'янськ на Харківщині повністю звільнено від окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: