ЗСУ здійснили удари по скупченню ворога під Херсоном та Каховському мосту

Читать на русском
Українські військовослужбовці здійснили понад 140 вогневих завдань по позиціях російських окупаційних військ на півдні України.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України здійснили понад 140 вогневих завдань на півдні України, обстрілявши вчергове Каховський міст та зосередження живої сили та бойової техніки окупаційних військ російської федерації під Херсоном.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Протягом ночі ракетно-артилерійськими підрозділами військ Сил оборони виконано понад 140 вогневих завдань, у тому числі по району зосередження живої сили та бойової техніки ворога у передмісті Херсона. Забезпечено стійкий вогневий контроль Каховського мосту, що унеможливлює його ремонт і використання», – стверджують війська.

За їх даними, підтверджено втратами ворога вважаються 12 військових та 7 одиниць автомобільної техніки. Решта втрат дорозвідуються.

Нагадаємо, мер Мелітополя повідомляв, що російські окупаційні війська почали тікати із захопленого міста у бік окупованого Криму.

Зазначимо, у Мелітополі біля аеродрому, де російські окупанти облаштували військову базу, раніше також пролунало три потужні вибухи.

Варто зазначити, що російським окупантам довелося відмовитись від проведення так званого референдуму 11 вересня у Мелітополі. Причина низька підтримка місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: