«Генпрокурор ЛНР» загинув під час вибуху у Луганську – росЗМІ

Читать на русском
Раніше повідомлялося про потужний вибух у приміщенні так званої генпрокуратури в Луганську. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху є тільки поранені.
фото: росЗМІ

В окупованому Луганську стався вибух в приміщенні так званої генеральної прокуратури терористичної «ЛНР». Так званий генпрокурор «ЛНР» Сергій Горенко і його заступниця Світлана Стегленко загинули. Це сталося після вибуху в «офісі» Горенка.

Про це повідомляє російське видання «Інтерфакс» и прокремлівське «РИА Новости».

«За попередніми даними, «генпрокурор ЛНР» Сергій Горенко помер від отриманих поранень унаслідок вибуху в його кабінеті. Під час вибуху в Луганську також загинула заступник генпрокурора Світлана Стегленко», - пишуть пропагандистські ЗМІ.

Інформацію про смерть Горенка російському ЗМІ повідомили джерела. Наразі ЗМІ не має підтвердження інформації від «влади ЛНР».

Вибухи у Мелітополі: знищено штаб «Єдиної росії» та вбито трьох колаборантівМер Іван Федоров додав, що колобаранти вже відмовляються допомагати окупантам з організацією псевдореферендуму.

Раніше повідомлялося про потужний вибух у приміщенні так званої генпрокуратури в Луганську. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху є тільки поранені.

Джерела пропагандистів підтверджували, що поранення отримав і сам так званий генпрокурор Горенко, але не уточнювали інформації щодо його стану. Водночас, деякі Telegram одразу писали про його смерть.

Зазначається, що у приміщенні біля кабінету Горенка спрацював саморобний вибуховий пристрій. Окупанти і бойовики називають це «терактом».

Наразі невідомо про яку кількість жертв у результаті вибуху йдеться.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 вересня, у тимчасово окупованому Луганську пролунав вибух у будівлі «генпрокуратури ЛНР».

Раніше вранці 16 вересня у центрі тимчасово окупованого Херсона пролунали вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: