На Харківщині за добу через обстріли поранено троє людей

Читать на русском
Минулої ночі обстрілів Харкова та області не зафіксовано. Проте ворог атакував мешканців області напередодні вдень.
t.me/V_Zelenskiy_official

Минулої ночі обстрілів Харкова та області не зафіксовано. Проте ворог атакував мешканців області напередодні вдень.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Провал армії росії у Харківській області є однією з найбільших проблем для путіна – CNNПровал російської армії під Харковом є однією з найбільших проблем для путіна. У нього не так багато варіантів дій у відповідь, а провину за невдачі врешті-решт можуть покласти на нього.

«Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів. На жаль, є поранені. За даними Центру екстреної медичної допомоги, 1 особа госпіталізована в Ізюмському районі, 1 - у Куп'янському, 1 - у Чугуївському», - заявив він.

Синєгубов додав, що в регіоні продовжується операція з деокупації області. Звільнено понад 300 населених пунктів, де мешкає близько 150 тис. осіб.

«На звільнені території поступово повертається нормальне життя. Продовжуються роботи з розмінування та відновлення критичної інфраструктури, люди, які майже півроку провели в окупації, отримують гуманітарну допомогу», - сказав він.

Нагадаємо, напередодні у Міноборони заявили, що на Харківщині ЗСУ звільнили від окупантів понад 300 населених пунктів.

У деокупованій Балаклії у Харківській області у відділі поліції та в будівлі навпроти було виявлено в'язницю та камеру тортур для місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: