Обстріл Миколаєва: по місту випустили ракети С-300, є загиблі та поранені

Читать на русском
Миколаїв уночі обстріляли ракетами С-300. У місті пошкоджено навчальний заклад, об'єкти інфраструктури, житлові будинки, підприємство. Двоє людей загинули, кілька поранені.

Вночі 14 вересня російські окупанти випустили по Миколаєву ракети типу С-300. Внаслідок обстрілу пошкоджено об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Відомо про двох загиблих та кількох поранених.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Орієнтовно о 01:10, 14 вересня, Миколаїв зазнав ракетних обстрілів. За попередніми даними, типу С-300. Пошкоджено навчальний заклад, об’єкти інфраструктури та житлові будинки, зокрема, було влучання біля дев’яти- та п’ятиповерхівки. Також внаслідок влучання на територію підприємств виникла пожежа на виробничій будівлі та займання автівки. За попередніми даними, двоє людей загинули, троє отримали поранення та трьом громадянам надана допомога амбулаторно», – написав Кім.

Глава ОВА також попередив, що протягом дня можливі обстріли об'єктів тепло- та електрогенерації у Миколаєві – місцевих мешканців закликали триматися подалі від них.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти масово обстріляли Миколаїв.

12 вересня російські війська кілька разів обстріляли Харків. Під удар потрапили Основ'янський, Київський та Немишлянський райони. Є загиблий та поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: