Слов'янськ зазнав масованого обстрілу, є влучення в житлові будинки

Читать на русском
Слов'янськ увечері зазнав масованого обстрілу. Постраждали багатоповерхові будинки, загинув чоловік, поранено жінку.
facebook.com/vadymlyah

Слов'янськ на Донеччині ввечері 12 вересня зазнав масованого обстрілу. Було зафіксовано прильоти у багатоповерхову забудову. Відомо про одного загиблого та одного пораненого внаслідок обстрілу.

Про це повідомив мер міста Вадим Лях.

«Вчора ввечері місто знову зазнало масованого обстрілу. Два прильоти у багатоповерхову забудову. Пряме влучання у п'ятиповерхівку на вул. Поштової, 12. Постраждали й розташовані поруч будинки на вул. Свободи. Ще один «приліт» – біля багатоповерхівки на Світлодарській,3. Також пошкоджено довколишні будинки. Внаслідок обстрілу поранено жінку, загинув 86-річний чоловік», – розповів Лях.

На місцях прильотів тривають роботи. Ремонтники займаються відновленням подачі електроенергії на вулиці Ярослава Мудрого та обстеженням пошкоджень на Поштовій, Свободі та Світлодарській.

Нагадаємо, вчора вдень Слов'янськ теж обстріляли окупанти, було завдано ударів по житлових будинках та території цегельного заводу.

Крім того, упродовж 12 вересня російські війська кілька разів обстріляли Харків. Під удар потрапили Основ'янський, Київський та Немишлянський райони. Є загиблий та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: