У Кабміні прокоментували чутки про звільнення голови «Нафтогазу»

Читать на русском
Прем'єр-міністр заявив, що на сьогодні йому невідомо про розгляд питання звільнення Вітренка. Але в Нафтогазі можливі кадрові ротації, якщо компанія не домовиться про відстрочення виплат за єврооблігаціями.
kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що на сьогодні йому невідомо про розгляд питання звільнення голови «Нафтогазу» Юрія Вітренка. Але він не виключає кадрових ротацій у компанії у разі, якщо не буде вирішено питання з відстроченням виплат за єврооблігаціями.

Глава уряду прокоментував інформацію зі ЗМІ сьогодні під час пресконференції, повідомляє LB.

«Подивимося», – сказав Шмигаль у відповідь на запитання, чи ініціюватиме Кабмін розгляд кадрових питань та зміни керівництва компанії у разі, якщо угоди з кредиторами не буде.

За словами прем'єра, він уже неодноразово вимагав від керівництва «Нафтогазу» досягти домовленостей із власниками облігацій щодо реструктуризації боргів та перенесення виплат.

Водночас станом на сьогоднішній день Шмигалю невідомо про розгляд питання відставки Вітренка.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ писали, що Юрія Вітренка найближчими тижнями можуть звільнити з посади голови «Нафтогазу». На його місце нібито вже погодили кандидатуру міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: