У районі Нової Каховки ЗСУ знищили склад боєприпасів рф та наведений міст через Дніпро

Читать на русском
Українські сили оборони у районі Нової Каховки розгромили міст, наведений росіянами через Дніпро та знищили склад боєприпасів.
Укрінформ

Українські сили оборони у районі Нової Каховки розгромили міст, наведений росіянами через Дніпро та знищили склад боєприпасів.

Про це повідомила пресслужба ОК «Південь».

«За результатами виконання бойових завдань підтверджено втрати ворога у кількості 35 окупантів, 5 одиниць авто-бронетехніки та міномета 120 калібру. У районі Нової Каховки знищено склад боєприпасів та наведений міст через Дніпро», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що за ніч українська авіація і ракетно-артилерійські підрозділи виконали більше як 130 вогневих завдань по районах зосередження живої сили та бойової техніки ворога, наведеному мосту та складу боєприпасів.

Нагадаємо, у неділю, 11 вересня, стало відомо, що Повітряні сили ЗСУ збили російський бомбардувальник Су-34.

За минулу добу ЗСУ ліквідували ще 400 російських окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати росії склали 52650 убитими.

Варто також зазначити, що українські бійці лише за три дні, 5-7 вересня, ліквідували повітряних цілей армії рф на 157,5 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: