Поширював пропаганду кремля: на Київщині судитимуть адміністратора 20 сайтів

Читать на русском
На Київщині судитимуть місцевого жителя, який займався адмініструванням майже 20 інтернет-ресурсів із російською пропагандою.

На Київщині судитимуть місцевого жителя, який займався адмініструванням майже 20 інтернет-ресурсів з російською пропагандою.

Про це повідомили у пресслужбі Київської обласної прокуратури у понеділок, 12 вересня.

Пропаганда кремля руйнується через нездатність визнати невдачі рф на Харківщині – ISWНездатність росії визнати невдачі в Харківській області і ефективно створити інформаційні умови для цього, призводить до колапсу російського інформаційного простору.

«За даними слідства, обвинувачений створив та здійснював адміністрування близько 20 інтернет-ресурсів, де велася пропаганда на користь країни-агресора. Там він поширював матеріали із запереченням скоєння воєннних злочинів військовослужбовцями збройних сил росії», – розповіли в прокуратурі.

Під час обшуків правоохоронці знайшли та вилучили комп'ютери, флеш-носії, мобільні пристрої, документи, які свідчили про його протиправну діяльність.

Слідство за фактом виправдання, визнання правомірною та заперечення збройної агресії росії проти України та глотифікації її учасників завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без неї.

Нагадаємо, на півдні України колаборанти намагалися створити центр російської пропаганди, їх удалося затримати.

В ОПУ заявляли, що росіяни пропагандою хочуть виправдати свої масові військові злочини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: