МЗС України назвало удар росіян по ТЕЦ «актом розпачу»

Читать на русском
Ракетний удар росії по критичній інфраструктурі України – це акт розпачу після величезних втрат та відступу на фронті на сході.

Ракетний удар росії по критичній інфраструктурі України, який залишив без електрики одразу кілька міст та областей, був актом розпачу після величезних втрат та відступу на фронті.

Про це заявив представник МЗС Олег Ніколенко у Twitter.

Окупанти випустили по Україні 11 крилатих ракет, частину збилиРосійські окупанти випустили 11 вересня по Україні 11 крилатих ракет. 9 із них збили сили ППО.

«Росія вдарила по критичній інфраструктурі України. Цілями були електростанції, що призвело до масових відключень електроенергії. Це акт відчаю після величезних втрат та відступу росії на сході України», - йдеться у повідомленні.

Ніколенко додав, що, попри свою терористичну тактику, росія приречена програти цю війну.

Нагадаємо, увечері 11 вересня зникла електроенергія у Харківській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

Пізніше стало відомо, що росіяни завдали прямих ударів по критичній інфраструктурі, зокрема, по Харківській ТЕЦ-5. Почалася масштабна пожежа. Як повідомляв мер Харкова, наслідки ракетних ударів по ТЕЦ – тяжкі.

У Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях електрику дали того ж вечора. У Харківській області електропостачання та водопостачання відновлено на 80%. Роботи ще продовжуються.

У Харкові Новобаварський та Основ'янський райони все ще частково знеструмлені через удар російських військових по ТЕЦ-5. Водночас метро та наземний транспорт зранку вийшов на звичні маршрути.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: