У Харкові частково без електрики залишаються два райони, весь транспорт працює за графіком

Читать на русском
У Харкові частково немає світла у Новобаварському та Основ'янському районах. Водночас метро та наземний транспорт працюють.

У Харкові Новобаварський та Основ'янський райони все ще частково знеструмлені через удар російських військових по ТЕЦ-5. Водночас метро та наземний транспорт зранку вийшов на звичні маршрути.

Як повідомив спікер «Харківобленерго» Володимир Скічко, над відновленням електропостачання харківські енергетики працювали всю ніч, передає Суспільне.

Обстріл житлового будинку у Харкові: є жертвиОдна людина загинула та двоє поранені внаслідок обстрілу житлового будинку в Новобаварському районі. Сам будинок частково зруйнований.

«На території області, яка підконтрольна Україні, це вдалося зробити повністю. У Харкові частково знеструмленими залишаються Новобаварський та Основ'янський райони, там продовжуються роботи з підключення систем», – сказав Скічко.

Терміни, коли фахівці відновлять електропостачання у цих районах, поки що невідомі.

За інформацією прессекретаря Харківської міськради Ольги Мірошниченко, наземний та підземний транспорт у Харкові працює.

«Все місто їде. Де не вистачало напруження для тролейбусів, ми вивели додаткові автобуси Karsan», – розповіла вона.

Нагадаємо, за даними голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, електропостачання та водопостачання в області відновлено на 80%. Роботи ще продовжуються. Як повідомляв мер Харкова, наслідки ракетних ударів по ТЕЦ – тяжкі.

Увечері 11 вересня частково зникла електроенергія у Харківській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

Пізніше стало відомо, що окупанти завдали прямих ударів по критичній інфраструктурі, зокрема, по Харківській ТЕЦ-5. У Сумській, Полтавській та Дніпропетровській електрику дали ще вчора увечері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: