ДБР затримало начальника окупаційної «поліції» деокупованої Балаклії

Читать на русском
ДБР затримало зрадника, який добровільно погодився співпрацювати з російськими загарбниками. За це він отримав посаду начальника окупаційного відділку поліції.
Державне бюро розслідуваньФото – dbr.gov.ua

Працівники Державного бюро розслідувань затримали зрадника, який погодився на співпрацю з ворогом. Він погодився очолити так званий поліцейський відділок окупаційної влади у Балаклії Харківської області.

Про це повідомляє ДБР.

Відомо, що затриманий був одним з керівників Балаклійської поліції. Після приходу російських загарбників він добровільно погодився на співпрацю з ними.

В росії назвали «перегрупуванням» відступ своїх військ з Харківського напрямкуУ Міноборони росії заявили, що перекинули війська з Балаклії та Ізюму на Донеччину нібито для досягнення цілей спецоперації.

Однак після того, як українські захисники звільнили місто від ворога, зрадник вирішив втекти до так званої «ЛНР». Він не встиг цього зробити і його затримали у Куп’янську.

Наразі вирішується питання повідомлення про підозру, а також обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у четвер, 8 вересня, офіційно повідомив, що Балаклія у Харківській області під контролем ЗСУ.

Спецпризначенці СБУ підтвердили, що 10 вересня, українські воїни визволили Куп'янськ Харківської області від ворога. Також ЗСУ деокупували стратегічно важливе місто Ізюм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: