Спецпризначенці СБУ підтвердили звільнення Куп'янська від російських окупантів

Читать на русском
Спецпризначенці СБУ підтвердили, що сьогодні, 10 вересня, українські воїни звільнили Куп'янськ Харківської області від ворога.
ssu.gov.ua

Спецпризначенці СБУ підтвердили, що сьогодні, 10 вересня, українські воїни звільнили Куп'янськ Харківської області від ворога.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Спецпризначенці «Альфа» СБУ в Куп’янську, який був і завжди буде українським! Ми звільнимо нашу землю до останнього сантиметра! Йдемо далі!», – йдеться в повідомленні.

Про звільнення міста повідомила сьогодні зранку радниця голови Харківської облради Наталія Попова. Тоді у мережі з'явилось фото українських військових на тлі будівлі міськради. На землі біля їхніх ніг лежить зірваний російський прапор.

Раніше повідомляли, що для українських військових дуже важливо звільнити місто Куп'янськ, яке є ключовим логістичним вузлом російських окупантів. Після цього можна планувати подальші кроки ЗСУ.

Нагадаємо, 8 вересня президент України Володимир Зеленський офіційно повідомив, що Балаклія у Харківській області повністю звільнена від російських військових.

Варто також зауважити, що 9 вересня в ISW озвучили прогноз, що ЗСУ після успішного звільнення Балаклії можуть звільнити Куп'янськ протягом наступних 72 годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: