Окупанти виводять військову техніку з Маріуполя та перекидають її у бік Бердянська

Читать на русском
Російські окупаційні війська почали виведення військової техніки із Маріуполя. Загарбники відправляють її в бік Бердянська.
Укрінформ

Російські окупаційні війська почали виведення військової техніки із Маріуполя. Загарбники відправляють її в бік Бердянська.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окупанти почали виведення військової техніки з Маріуполя. Навіть тієї, яка до того була окопана. Техніка рухається в бік Бердянська», – йдеться в повідомленні.

Заливають тіла бетоном: військові розповіли, як окупанти «реконструюють» Драмтеатр у МаріуполіУ Маріуполі окупанти намагаються «реконструювати» Драмтеатр – тіла загиблих заливають бетоном, а запах намагаються забрати хлоркою.

Крім того, окупанти посилюють контрпартизанські заходи. Зокрема, побільшало у місті патрулів та блокпостів, вперше стаціонарний патруль встановили біля Драмтеатру. За словами Андрющенка, перевіряють усіх, без винятку.

«Чергова хвиля обшуків і зламів квартир працівників правоохоронних органів і військовослужбовців України з боку «МДБ ДНР». Шукають схрони, обладнання зв'язку», – додав він.

Нагадаємо, у Маріуполі на меткомбінаті імені Ілліча на міні підірвалося чотири робітники, які за завданням окупантів розчищали цехи. Стан постраждалих вкрай тяжкий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: