У Маріуполі на міні підірвалися робітники, які розчищали цехи меткомбінату

Читать на русском
У Маріуполі на меткомбінаті імені Ілліча на міні підірвалося чотири робітники, які за завданням окупантів розчищали цехи. Стан постраждалих тяжкий.

У Маріуполі на меткомбінаті імені Ілліча на міні підірвалося чотири робітники, які за завданням окупантів розчищали цехи. Стан постраждалих вкрай тяжкий.

Про це повідомив у Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Росія продовжує вбивати цивільних. Чергова трагедія на ММК ім. Ілліча. Окупаційна влада направила людей на розчищення чергових цехів без розмінування. Підсумок – люди підірвалися на міні. Вибух був такої сили, що його чуло все місто. Чотири маріупольці зараз у вкрай тяжкому стані у лікарні», - написав Андрющенко.

За його словами, близькі до нього джерела повідомляють, що з урахуванням характеру поранень та недостатності запасів крові ймовірність виживання цих постраждалих є мінімальною.

«Лють. Просто лють. Маріупольці, зробіть висновки. Ваше життя для окупантів та колаборантів нічого не варте. Тому вас використовують як міношукачі. Не вірте. Евакуюйтеся. Поки не пізно», – закликав радник мера.

Нагадаємо, за інформацією розвідки, окупанти тотально мінують життєво важливі комунікації у Херсоні.

Також нагадаємо, що окупанти погрожували замінувати Мелітополь, якщо не буде російського «визволення».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: