У Маріуполі стався «голодний бунт» через нестачу гуманітарки – мерія

Читать на русском
Мешканці окупованого росіянами Маріуполя влаштували голодний бунт через спробу Червоного Хреста скасувати видачу гуманітарної допомоги.
Getty Images

Мешканці окупованого росіянами Маріуполя влаштували «голодний бунт» через спробу Червоного Хреста скасувати видачу гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти доводять маріупольців до межі виживання. Сьогодні, 30 серпня, стало відомо про інцидент, який стався в парку Гурова, коли Червоний Хрест спробував скасувати видачу гуманітарної допомоги через велику кількість охочих.

Політолог оцінив імовірність проведення псевдореферендуму на окупованих територіяхПолітолог пояснив, чому проведення псевдореферендуму на окупованих територіях може насправді не відбудеться.

«Перший справжній голодний бунт. Через те, що гуманітарки від окупантів немає, єдиним джерелом їжі для багатьох залишилась Гуманітарка від Червоного Хреста. Але через занадто велику кількість людей, Червоний Хрест спробував скасувати видачу. Виник справжній бунт», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі завдяки діям опору висадили в повітря ворожий патруль: одна особа загинула, а ще одна втратила ногу.

Також повідомляли, що окупанти мають намір до 15 вересня вийти на кордон Донецької області, тому активізували підготовку до так званого референдуму в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: