Верховний Суд остаточно заборонив діяльність «Партії Шарія»

Читать на русском
У вівторок, 6 вересня, касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду остаточно заборонив діяльність Партії Шарію за позовом Мін'юсту.

У вівторок, 6 вересня, касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду остаточно заборонив діяльність «Партії Шарія» за позовом Мін'юсту.

Про це повідомляє пресслужба відомства у Facebook.

«Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду ухвалив рішення відмовити у задоволенні апеляційної скарги політичної партії «Партія Шарія» та залишити рішення суду першої інстанції без змін», - йдеться у повідомленні.

Затримання Шарія: що далі чекає на блогера та скільки часу займе його екстрадиціяПроросійського блогера Анатолія Шарія затримали. Слово і діло розбиралось, яка процедура чекає на нього далі та чи є можливість екстрадиції.

За інформацією відомства, повний текст ухвали у справі № П/857/1/22 буде доступний 13 вересня.

Нагадаємо, 4 травня Служба безпеки України повідомили, що блогера Анатолія Шарія, якого підозрюють у державній зраді, затримано в Іспанії.

Згодом стало відомо, що суд відпустив Шарія з-під варти під підписку про невиїзд.

«Слово і діло» разом з адвокатом розбиралося, яка процедура чекає на Шарія надалі і скільки часу може знадобитися на його екстрадицію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: