Росіяни «знищують» західну техніку, яку ЗСУ навіть не постачали – Міноборони

Читать на русском
Росіяни вже зовсім забрехалися та рапортують про західну техніку, яку нібито знищили - при тому, що у ЗСУ немає на озброєнні таких зразків
Ілюстративне фотоВікіпедія

Російські пропагандисти в спробі хоч якось скрасити невдачі російської армії на півдні України шалено брешуть по нібито знищення військової техніки Збройних сил України, наданої західними країнами. Проблема в тому, що названих пропагандистами зразків ЗСУ навіть не постачали.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у Twitter.

На півдні України вчинив бунт полк російських солдатів – ОК «Південь»Солдати полку, що вчинив бунт, відмовилися воювати, оскільки командування відправило їх на передові позиції, в саме пекло, не забезпечивши взагалі нічим

«Випереджаюча брехня. Російські пропагандисти повідомляють про знищені БМП M2 Bradley і танків Leopard 2A4 на півдні України. Однак рішення надати Україні це озброєння не прийнято» - сказано в повідомленні МОУ.

Російські «воєнкори» та інші пропагандисти кілька днів тому заявляли про те, що на півдні українські війська нібито ввели в бій німецькі основні танки Leopard 2A4. А російське Міноборони в «зведенні» за 4 вересня брехало про знищення на півдні бойових машин піхоти M2 Bradley, які знаходяться на озброєнні армії США і в Україну не поставлялися.

Нагадаємо, що 5 вересня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і канцлер Німеччини Олаф Шольц обговорили шляхи поставки Україні німецьких основних бойових танків Leopard 2.

Раніше в Міністерстві оборони розраховували, що Україні вдасться домовитися з європейськими партнерами про постачання танків Leopard, а також Abrams.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: