Ядерний арсенал росії: експерт розповів, за якої умови кремль може залишитися без ядерних ракет

Читать на русском
Розгром військ росії на полі бою може призвести до зміни керівників рф, і новому керівництву доведеться мати справу зі світовою спільнотою
Ілюстративне фотоGetty Images

Ядерний арсенал росії можуть у неї відібрати в тому випадку, якщо Україна розгромить російські окупаційні війська і здобуде впевнену перемогу на полі бою. Це спровокує кризу і зміну влади у рф.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube.

За його словами, розгром військ росії на полі бою може призвести до зміни керівників рф, і ось новому керівництву доведеться мати справу зі світовою спільнотою, яка змусить його передати російський ядерний арсенал під контроль міжнародної спецкомісії або МАГАТЕ, а потім - взагалі його утилізувати.

До Польщі прибув бомбардувальник-носій ядерної зброї B-52 СШАBoeing B-52 Stratofortress може нести кілька десятків тонн різних вантажів, включаючи як звичайні бомби, так і ядерне озброєння

«Обмеження можливості застосування росією ядерної зброї може бути досягнуто тільки в результаті нашої воєнної перемоги на полі бою. Це шанс Заходу більш-менш приборкати рф» - вважає він.

Жданов додав, що росія може нескінченно підтримувати в боєздатному стані свій арсенал - принаймні, поки вона не знаходиться в стадії розвалу та в країні немає гіперінфляції, тобто, є за що утримувати сховища, пересувні ракетні технічні бази та самі ракети.

Нагадаємо, у рф тим часом заявляють, що застосування ядерної зброї росією передбачається тільки в рамках самооборони. Інших підстав для застосування російського ядерного озброєння немає.

При цьому існують ознаки того, що російські війська розміщують на території тимчасово окупованого Криму ядерну зброю тактичного рівня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: