Склад, переправа та майже півтори сотні окупантів: ЗСУ продовжують винищення росіян на півдні

Читать на русском
ЗСУ знищує резерви, запаси, пункти управління, транспортні шляхи окупантів, ті у відповідь посилюють репресії в тимчасово контрольованих ними населених пунктах
Ілюстративне фотоradiosvoboda.org

Збройні Сили України продовжують винищення російських окупантів на півдні. За добу 3 вересня було ліквідовано майже півтори сотні росіян, а також знищено склад і переправу.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у зведенні за 3 вересня.

У росії поставили вимогу РЖД надати 10 тисяч «добровольців» для України – The InsiderПрезидент росії володимир путін особисто встановив квоту на контрактників у розмірі 10 тисяч осіб зі складу персоналу РЖД

Так, ситуація на напрямку контролюється. ЗСУ знищує резерви, запаси, пункти управління, транспортні шляхи окупантів, ті у відповідь посилюють репресії в тимчасово контрольованих ними населених пунктах та продовжують налагоджувати альтернативні шляхи постачання військ.

Противник веде вогонь по позиціях ЗСУ та мирних населених пунктах. Денні спроби росіян атакувати Миколаївську область ракетами закінчилися ударами по цивільних об'єктах, є загиблі та поранені серед мирних жителів. Обидва рази ракети випускали військові злочинці за штурвалами винищувачів Су-35. Також ворог без успіху намагався вдарити штурмовиками та вертольотами по позиціях українських військ.

За добу російські окупанти втратили:

  • 138 одиниць особового складу ліквідованими;
  • 9 танків різних типів;
  • буксирувана гаубиця «Мста-Б»;
  • РСЗВ «Ураган»;
  • буксирувана гаубиця калібру 152 мм невстановленого типу;
  • 18 одиниць автомобільної та броньованої техніки.

У Баштанському районі знищений склад боєприпасів, близько Берислава знищена поромна переправа.

Нагадаємо, з початку російського вторгнення на територію України загальні втрати особового складу окупантів перевищили 49 тисяч убитих. За минулу добу рф втратила 350 одиниць особового складу.

Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів великою тактичною несподіванкою. Настільки несподіванкою, що тепер окупанти заради підтримки морального духу військ та населення змушені активно поширювати фейки про невдачі Збройних сил України на Херсонщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: