Загарбники поширюють фейки про невдачі ЗСУ на Херсонщині – облрада

Читать на русском
Окупанти активно поширюють фейки про невдачі Збройних сил України на Херсонщині і таким чином замовчують власне безсилля.
Укрінформ

Окупанти активно поширюють фейки про невдачі Збройних сил України на Херсонщині і таким чином замовчують власне безсилля.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Окупанти у своїй пропаганді максимально розганяють фейки про невдачі ЗСУ на Херсонщині. При цьому орки скромно замовчують і не коментують кількість знищених за ці дні їхніх військових складів, техніки, центрів прийняття військових рішень», – йдеться в повідомленні.

Україна має «хороші шанси» повернути окупований південь – PoliticoУ Міноборони США вважають, що Україна має хороші шанси повернути окуповані росією південні території.

Соболевський наголошує що російські військові обходять тему власного безсилля у питанні виведення з-під вогневого контролю ЗСУ своєї логістики та тему переповнених госпіталів.

ЗСУ почали контрнаступальні дії на півдні з понеділка, 29 серпня. Одним з елементів цього наступу є постійне просування на широкому фронті на захід від річки Дніпро, зосереджене на трьох напрямках у межах окупованої росією Херсонської області. У британській розвідці зазначили, що контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів тактичною несподіванкою.

Додамо, за добу 2 вересня на південному напрямку російські окупанти втратили три склади з боєприпасами, понад сто одиниць особового складу і чимало техніки. Збройні Сили України захопили полонених та трофеї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: