У Херсоні ЗСУ знищили комплекс колаборанта Сальдо, де жили окупанти

Читать на русском
ЗСУ поцілили у відпочинковий комплекс, що належить колаборанту Сальдо, який той раніше віддав під житло для окупантів.
скріншот

Сьогодні вдень, 3 вересня, в окупованому Херсоні пролунали кілька дуже потужних вибухів. Місцеві жителі повідомили, що ЗСУ знищили комплекс відпочинку, де жили окупанти і колаборанти. Він належить зраднику Володимиру Сальдо, якого росіяни призначили «головою» Херсонської області.

Про це радник голови МВС Антон Геращенко повідомляє у Телеграмі, а також повідомляє місцеве видання «Мост».

Як зазначає видання, ЗСУ поцілили у відпочинковий комплекс «Затерянный мир», що належить колаборанту Сальдо, який той раніше віддав під житло для окупантів.

Колаборант Стремоусов втік із Херсона до Вороніжа – активістКолаборант Кирило Стремоусов втік із окупованого Херсона до Вороніжа. Свої останні відеозвернення він записував на верхньому поверсі готелю Marriott.

Згідно з даними видання, в закладі тривалий час жили окупанти і колаборанти. Також відомо, що нещодавно звідти виїхало чимало російських загарбників.

При цьому, «Мост» зазначає, що наразі невідомо, чи була це ротація і чи заселилася в «Затерянный мир» нова партія окупантів.

Водночас, в місцевих пабліках херсонці пишуть, що після вибухів у значній частині міста зник мобільний зв'язок від окупантів, і що виникли перебої в роботі підконтрольного росіянам інтернет-провайдера «СкайНет».

Також Антон Геращенко повідомляє про вибухи в районі залізничного Антонівського моста і про те, що там горить ППО окупантів.

🔥 Херсон гостиничный комплекс «Затерянный Мир» #украина #война #россияE live

Нагадаємо, що у суботу, 3 вересня, в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області прогриміли вибухи на аеродромі.

Раніше ми повідомляли, що впродовж трьох діб, парою БпЛА Bayraktar ТВ-2 було знищено ворожу техніку загальною вартістю близько 26,5 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: