Вночі вдалося збити всі ракети, що летіли на Дніпро – ОВА

Читать на русском
У ніч проти суботи російські війська обстріляли Дніпропетровську область ракетами, установками Град та артилерією.

У ніч проти суботи російські війська обстріляли Дніпропетровську область ракетами, установками «Град» та артилерією. Українським військовим вдалося збити усі п'ять ракет, що летіли на Дніпро.

Про це вранці 3 вересня повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

ЗСУ відбили атаки росіян на шість населених пунктів – ГенштабСилам оборони України вдалося успішно відбити атаки ворога в районах населених пунктів Бахмутське, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар'їнка та Времівка.

«Ніч була дуже гучною..Росіяни атакували область крилатими ракетами, Градами та важкою артилерією...У Дніпровському районі ЗСУ збили всі п'ять російських ракет, які ворог направив на Дніпро. Падіння уламків спричинило кілька пожеж. Полум'я вогнеборці вгамували. Ніхто не постраждав», – розповів він.

За його словами, по Нікопольському району росіяни завдали ударів із «Градів» та важкої артилерії. Обійшлося без загиблих та поранених.

«У Нікополі без руйнувань. У Марганці понівечено кілька будинків, господарських будівель, автомобілів та газопроводів. У Криворізькому районі під ворожий вогонь потрапила Широківська громада. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені», – додав Резніченко.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю рф також атакувала Нікопольський район.

Сьогодні вночі окупанти вкотре вдарили ракетами по Харкову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: