Харків знову потрапив під ракетний обстріл, постраждала школа

Читать на русском

Російські окупанти в ніч проти 3 вересня обстріляли ракетами з бєлгорода Новобаварський район Харкова.

Про це у Telegram повідомив мер Ігор Терехов.

«Вночі був ракетний обстріл Новобаварського району. Прилетіло поряд із однією зі шкіл Харкова. Постраждалих немає. У школі вибиті вікна», - зазначив він.

У Харківській ОДА додали, що по області окупанти протягом доби обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони.

«На жаль, є постраждалі серед цивільних, протягом доби госпіталізували 6 людей: Ізюмський район - 2 чоловіків 52 та 32 років, Харківський - жінку 62 років, чоловіків 63 та 48 років. 46-річного чоловіка госпіталізували в Богодухівському районі. Стан постраждалих - середній», - написав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, в ніч на 2 вересня війська росії також обстріляли Харків. У Холодногірський район прилетіла ворожа ракета С-300, постраждав спорткомплекс «Локомотив».

А вранці 30 серпня в результаті артилерійського обстрілу армією рф житлових кварталів центру Харкова загинули чотири людини, ще 11 осіб отримали поранення. Двоє з постраждалих – у тяжкому стані. Було пошкоджено ряд будинків та автомобілів, дитячий садок та парк відпочинку Саржин яр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: