Окупанти кілька разів обстріляли Дніпропетровську область, поранено чоловіка – деталі

Читать на русском
Окупанти обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони області. Одна людина отримала поранення, пошкоджено будинки, ліцей, селищну раду.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Війська рф вночі обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області. Окрім руйнувань цивільної інфраструктури, є поранений мирний житель – 70-річний чоловік, який госпіталізований у тяжкому стані.

Докладно про ситуацію в області розповів голова військової адміністрації Валентин Резніченко.

Росіяни обстрілюють погоджений маршрут слідування місії МАГАТЕ – обладміністраціяРосіяни ведуть артобстріл заздалегідь погодженого маршруту слідування місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС.

«Нікопольський район російські війська атакували чотири рази – стріляли по чотирьох громадах. По Нікополю та Червоногригорівській громаді били російські «Гради». У Червоногригорівці ворог поцілив по центру селища. Попередньо, поранена одна людина. Це 70-річний чоловік. Він у лікарні у важкому стані. У селищі пошкоджені 12 будинків, ліцей, селищна рада. Снаряди зачепили і лінію електропередач. У Нікополі минулося без руйнувань та постраждалих», – повідомив Резніченко.

По Мирівській та Марганецькій громадам окупанти били з важкої артилерії – є руйнування, але ніхто не постраждав. У Марганецькій громаді через обстріл без світла залишилося близько 3 тисяч сімей.

У Криворізькому районі росіяни вкотре вдарили по Зеленодольській громаді.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти били по Нікопольському району області. У Нікополі було поранено жінку.

Сьогодні рф з п'ятої ранку обстрілює Енергодар у Запорізькій області, щоб перешкодити приїзду місії МАГАТЕ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: