Нікопольський район знову був під обстрілом: поранено чоловіка, пошкоджено будинки та ліцей

Читать на русском
Окупанти вдарили з Градів по Нікопольському району. Поранений чоловік. Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки, автомобілі, ліцей, газопровід та лінія електропередач.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська вночі вкотре вдарили по Нікопольському району на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу поранено чоловіка, також пошкоджені будинки, автомобілі, ліцей, газопровід та лінія електропередач.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«Ударив з «Градів» по Нікопольському району. У Червоногригорівській громаді поранений 56-річний чоловік. Він намагався врятуватися від обстрілів – їхав з села. Ворожий снаряд поцілив поряд з машиною…Чоловік у лікарні. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості», – написав Резніченко.

Крім того, під обстріл потрапили два села Червоногригорівської громади – там один будинок знищено та ще 16 пошкоджено.

«Обстрілом зачепило приміщення місцевого ліцею, автівки, газогони та лінії електропередач. Без світла лишилися понад 2 000 людей, без води – майже 5 000. На місці уже працюють аварійні бригади», – додав глава ОВА.

Нагадаємо, вчора окупанти обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони. Окрім руйнувань цивільної інфраструктури, є поранений мирний мешканець.

Сьогодні вночі був приліт в одному із районів Харкова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: