На Херсонщині окупанти посилили пошуки коригувальників вогню та членів ДРГ

Читать на русском
На тлі роботи Збройних сил України російські загарбники посилили заходи безпеки у ключових населених пунктах Херсонщини.
Укрінформ

На тлі роботи Збройних сил України російські загарбники посилили заходи безпеки у ключових населених пунктах Херсонщини.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Російські військові шукають коригувальників вогню та членів ДРГ. За словами Соболевського, вони вже вспіли відзвітувати, що одну таку групу нібито виявили та знищили у Херсоні.

«На тлі діяльності ЗСУ в регіоні, орки посилили заходи безпеки у ключових населених пунктах Херсонщини. Це відбилося на кількості патрулів і перевірок документів та смартфонів, що проводяться на блок постах», – йдеться у повідомленні.

Будь-яка військова операція потребує тиші – Гуменюк про контрнаступ ЗСУ на півдніУ ЗСУ закликали дочекатися результатів контрнаступу на півдні. Як сказала Наталія Гуменюк, військова операція любить тишу.

Заступник голови Херсонської обласної ради нагадав, що важливо не забувати перевіряти вміст своїх телефонів перед виходом на вулицю.

«Одна необережна фраза у листуванні чи фотографія, де є загарбники або навпаки – службовці ЗСУ, може для них бути підставою для затримання», – додає він.

Нагадаємо, видання Politico із посиланням на слова двох чиновників Міністерства оборони США пише, що Збройні сили України мають «хороші шанси» повернути території півдня, захоплені росією під час вторгнення.

ЗСУ 29 серпня за допомогою ракетно-артилерійських підрозділів сумарно вразили 13 військових об'єктів російських окупантів у Херсонському, Бериславському та Каховському районах на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: