ЗСУ нанесли удар по поромній переправі на Херсонщині

Читать на русском
Українські військовослужбовці продовжують виконувати вогневі задачі зі знищення окупаційних сил та логістичної інфраструктури на півдні.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України нанесли результативний удар по поромній переправі поблизу села Львове Херсонської області та по районам зосередження сил і засобів окупаційних сил російської федерації.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено результативні удари по поромній переправі поблизу села Львове та по двом районам зосередження сил і засобів противника», – інформує командування.

Підтверджені втрати ворога складають 37 російських військових, три танки, чотири гаубиці «Мста-Б», реактивна система залпового вогню «Град», 10 одиниць авто-бронетехніки та склад боєприпасів в Бериславському районі.

«Ушкоджений вчора в районі Сухого Ставку літак Су-25 підтверджено виведений зі складу ворожих сил», – додали в ОК «Південь».

29 серпня стало відомо, що Збройні сили України розпочали наступальні дії за багатьма напрямками на півдні. Експерти оцінили, як просувається контрнаступ.

Президент Володимир Зеленський не став підтверджувати початок контрнаступу, заявивши, що реальні плани військ на південному напрямку нікому не розкриватимуться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: