Зеленський прокоментував наступ ЗСУ на півдні України: гнати росіян до самого кордону

Читать на русском
Реальні плани української армії нікому розкриватися не будуть. А якщо російські солдати хочуть жити, їм саме час кидати зброю та здаватися в полон
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Реальні плани українських військ на південному напрямку нікому розкриватися не будуть, тому що це війна. Єдиний публічний план України - гнати окупантів до самого кордону.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму зверненні за підсумками 29 серпня.

«Хто хоче знати, які у нас плани? Ви не почуєте конкретики ні від однієї дійсно відповідальної особи. Тому, що це війна. І так - на війні» - зазначив він.

Зеленський підкреслив, що окупанти повинні знати - українська армія буде нещадно гнати їх до самого кордону. Якщо російські солдати хочуть вижити, у них є тільки два виходи - або бігти назад до себе додому, в росію, або ж здаватися в полон, тому що Україна, на відміну від росіян, дотримується Женевської конвенції. В іншому випадку їх усіх винищать Збройні Сили України.

«І це не щось особливе. Це не те, що нібито почалося. Ми говоримо про це 187 днів» - додав він.

Нагадаємо, вранці 29 серпня стало відомо, що Збройні Сили України почали наступальні дії за багатьма напрямками на півдні України. Вже до обіду першу лінію оборони окупантів було прорвано в трьох місцях, під контроль ЗСУ перейшов Сухий Ставок.

Сили оборони півдня, коментуючи наступ, нагадали, що будь-яка військова операція потребує тиші, тому говорячи про контрнаступ українських сил на півдні, потрібно набратися терпіння та зачекати на результат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: