У ЗСУ підтвердили нові ракетні атаки по Антонівському і Дар'ївському мостах

Читать на русском
Українські військовослужбовці продовжують проводити вогневі завдання по логістичній інфраструктурі окупаційної армії.

Ракетно-артилерійськими підрозділами Збройних сил України здійснено ракетних обстріл по трьох мостах у Херсонській області: Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар'ївському.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, в тому числі і по трьох мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар'ївському – для закріплення їх непрацездатного статусу», – стверджує командування.

Також українськими пілотами бомбардувальників протягом ночі нанесено два удари по районах зосередження ворога в районі Киселівки і Костирки Херсонської області. Підсумкові втрати ворога за ніч склали 159 особового складу та 60 одиниць ворожої техніки.

«Зокрема, п'ять танків Т-72, три гаубиці «Мста-Б», пускова установка С-300, станція радіоелектронної боротьби та радіолокаційна станція, 120 мм мобільний міномет, п'ять протитанкових ракетних комплексів, 40 одиниць броньованої та автомобільної техніки», – інформує ОК «Південь».

Нагадаємо, сьогодні вранці, 30 серпня, над Одеською областю було збито російський безпілотний літальний апарат, який намагався розвідати обстановку в регіоні.

Також повідомляли, що ЗСУ 29 серпня за допомогою ракетно-артилерійських підрозділів сумарно уразили 13 військових об'єктів російських окупантів у Херсонському, Бериславському та Каховському районах на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: