Подоляк пояснив, як можна змусити путіна вивести російські війська з ЗАЕС

Читать на русском
Російський президент путін почав війну, щоб встановлювати свої правила. Єдине, що протверезить його - потужний удар по його армії
Запорізька АЕСMaxar Technologies

Російський президент володимир путін може відмовитися виводити війська з території Запорізької атомної електростанції, як того вимагає світова спільнота. Однак путін добре розуміє силу, тому потрібен потужний удар Збройних сил України по його армії.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі Національного телемарафону.

«... путін може ні на що не погоджуватися, тому що путін для того і почав війну, щоб встановити свої правила. Тому вважати, що щось має піджати путіна до того, щоб він прийняв якісь правильні рішення - це неправильно. Поки це не зроблять ЗСУ з точки зору тактичних поразок російської армії на півдні, в центрі, на сході нашої країни та так далі. Тобто єдине, що розуміє пан путін, - тільки прямий удар Збройними силами по його армії» - зазначив Подоляк.

Раніше в Офісі президента України висловили здивування тим, що візит місії Міжнародного агентства з атомної енергетики (МАГАТЕ) на ЗАЕС тривав лише дві години. Там не розуміють, що можна було зробити за такий короткий час.

Також російські окупанти, які засіли на Запорізькій атомній електростанції, намагаються перетворити приїзд місії Міжнародного агентства з атомної енергетики на безплідну екскурсію, а також навідріз відмовляються пускати на ЗАЕС журналістів - бо бояться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: