«Ми працюємо»: в Міноборони відреагували на повідомлення CNN щодо звільнення чотирьох сіл

Читать на русском
Українські військовослужбовці не заперечують, але й не підтверджують дані видання CNN щодо звільнення від ворожих військ чотирьох сіл на Херсонщині.

Українські військовослужбовці не заперечують, але й не підтверджують дані видання CNN щодо звільнення від ворожих військ чотирьох сіл на Херсонщині.

Про це повідомила керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України «Південь» Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону.

Будь-яка військова операція потребує тиші – Гуменюк про контрнаступ ЗСУ на півдніУ ЗСУ закликали дочекатися результатів контрнаступу на півдні. Як сказала Наталія Гуменюк, військова операція любить тишу.

«На відміну від компанії CNN, я дуже переживаю за долю тих людей, які проживають у цих населених пунктах, та тих підрозділів, які ведуть за них бої, тому ми поки що нічого не підтверджуємо. Ми працюємо, як тільки буде нагода, ми обов'язково повідомимо», - сказала вона.

Коментуючи ситуацію на Херсонському напрямку загалом, Гуменюк розповіла, що зараз тривають позиційні бої з метою покращення становища ЗСУ, «для того, аби не допустити залучення ворожих резервів».

Нагадаємо, 29 серпня видання CNN повідомляло, що ЗСУ у перший день контрнаступальної операції на півдні України змогли звільнити від російських окупантів чотири населені пункти на Херсонському напрямку.

Вранці 29 серпня стало відомо, що Збройні сили України розпочали наступальні дії з багатьох напрямків на півдні України. Вже до обіду першу лінію оборони окупантів було прорвано у трьох місцях, під контроль ЗСУ перейшов Сухий Ставок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: