Нардепа-колаборанта Ковальова застрелили у власному будинку з помпової рушниці – нові подробиці від ЗМІ

Читать на русском
Російські ЗМІ повідомили подробиці вбивства нардепа-зрадника Олексія Ковальова – його могли застрелити у власному будинку з помпової рушниці. Також поранено його співмешканку.

Народного депутата-колаборанта Олексія Ковальова, про вбивство якого вчора повідомили у Херсонській облраді, було застрелено у власному будинку з помпової рушниці.

Деталі ліквідації Ковальова опублікував російський тг-канал Baza.

За інформацією ЗМІ, тіло Ковальова з вогнепальним пораненням у голову виявила матір. За попередніми даними, напад стався 28 серпня близько 15 години дня: невідомі залізли до приватного будинку нардепа і розстріляли його з помпової рушниці.

Після цього вони напали на співмешканку Ковальову – їй завдали ножового поранення в шию.

Нагадаємо, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань учора повідомив, що нардепа-зрадника Олексія Ковальова ліквідовано.

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомляв інші подробиці вбивства: за його інформацією, Ковальов був зарізаний у власному будинку.

До речі, у червні вже з'являлася інформація про загибель Ковальова. Але зрештою з'ясувалося, що нардеп живий: сам він звинуватив українські спецслужби в «диверсії» проти нього.

Ковальову повідомили про підозру у державній зраді та підтримці держави-агресора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: